Få det beste ut av terrassen

Få det beste ut av terrassen

3 tips for den ultimate terrassen

For å få full utnyttelse av din terrasse, har vi samlet de beste rådene til deg her

1. Skap en lun plass på terrasse med glassrekkverk

Sikring av terrassen er nødvendig, når terrassen ligger over terreng, men det kan også være man ønsker en skjerming av terrassen på bakkeplan. Glassrekkverk passer alle formål, enten det er sikring, beskyttelse mot vær og vind eller skjerming mot naboer og innsyn. 

Plastmo Glassrekkverk gir skjerming, utsikten kommer til sin rett, og det diskret, men tidsløse designet gir en god romfølelse.

Glassrekkverk er enkelt å montere, også for gjør det selv-folket. Systemet er sammensatt av få deler, som gjør monteringen rask og enkel. Stolpene er fremstilt med spor, som glasset monteres i, og det gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Du er garantert en sikker løsning, uansett hvor høyt du monterer glassrekkverket (maks 10 m med standard Glassrekkverk).  

2. Gi terrassen et løft med et takoverbygg

Den norske sommeren kan ofte by på regnvær. Et takoverbygg på terrassen, sikrer at du fortsatt kan nyte sommeren ute, selv når det regner. Det er finnes flere tak å velge mellom.

SunGlaze er det eksklusive og langtidsholdbare valget. Denne takløsningen er det rette valget for deg som ønsker et stilrent uttrykk. Platene er fremstilt i 4 mm polykarbonat, et sterkt alternativ til herdet glass, og har stor styrke for både snø- og vindbelastninger.

Rask og enkel montering

Platene monteres med flotte profiler i anodiseret aluminium og skjulte skruer. Skjøtene er vanntette, uten bruk av silikon eller gummipakninger. Platene leveres i klar eller sotet, alt etter hvor stor lysgjennomgang du ønsker på terrassen.

Er du på utkikk etter et annet tak, se Plastmo Terrassetak og Plastmo Termotak

3. Led vannet vekk

Når terrassen er på plass, er det viktig å husk at det ikke kun er huset, som behøver avledning av regnvann. Det gjør tilbygg, utestuer og andre takoverbygg også. Husk derfor alltid takrenner på ditt nye takareal. Ønsker du å lede overflatevannet vekk fra terrassen, kan det gjøres enkelt og effektivt med linjedrenering.

Produkter

Få glede av terrassen beskyttet mot vind og vær

Vis flere
Andre produkter

Led vannet vekk fra terrassen

Vis flere
Vis flere
Ferdige prosjekter

Se ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Inspirasjon

Inspirasjon til ditt neste prosjekt

Vis flere