I ly for vind og vær året rundt

I ly for vind og vær året rundt

Tak som holder varmen inne og regnet ute

Hvilket tak som passer deg avhenger av, hvor stor del av året du ønsker å bruke din utestue

Velg det riktige taket til din utestue

TwinLite Termotak gir et behagelig lys i utestuen, holder varmen inne og nedbøren ute. Termoplatene leveres i tre forskjellige tykkelser. Twinlite 10 mm er den tynneste, som kun benyttes til uisolerte utestuer, drivhus og andre takoverbygg. Ønsker du en isolert utestue, skal du velge 16 mm eller 32 mm termotak. 

Utestue – Fra tidlig vår til sen høst

Til utesuer som har isolerte gulv/vegger samt termovinduer, er TwinLite 16 mm et godt valg, hvis du ønsker å bruke utestuen fra tidlig vår til sen høst. TwinLite 16 mm leveres i klar, opal og sotet.

Utestue – Kan brukes hele året

Ønsker du å bruke din utestue/vinterhage HELE året, kan TwinLite 32 mm brukes, hvis du har godt isolerte gulv/vegger samt termovinduer. TwinLite 32 mm leveres i opal og sotet. 

Få et behagelig lys i utestuen

Den klare plade anvendes primært til løsninger, hvor en høj lysgennemgang er en fordel f.eks. i drivhuse. Den opale og røgfarvede anvendes primært til udestuer. Ønsker du en god spredning af sollyset, er den opale plade et godt valg. Den røgfarvede plade giver mindre lysspredning, og derfor kan tilstødende rum også blive mørkere end ved brug af opale plader.

Den klare platen brukes primært til løsninger, hvor høy lysgjennomgang er en fordel, f.eks. drivhus. Den opale og sotede platen benyttes oftest til Utestuer. Ønsker du en god spredning av sollys, er den opale platen et godt valg. Den sotede platen gir mindre lysspredning, og tilstøtende rom i huset vil også bli mørkere enn ved bruk av den opale platen. 

Led vannet vekk 

Når man bygger et tilbygg, som f.eks. en utestue, er det viktig å sørge for avvanning av det nye takarealet. Husk derfor alltid å montere takrenner, så vannet kan ledes sikkert vekk fra taket. 

Montering av tak og takrenner

Vi har samlet våre monteringsveiledninger, og videoer  på takrenner og tak på et sted, slik at du lettere kan komme igang med ditt utestue prosjekt. Gå til montering.

Produkter

En behagelig lysgjennomgang og et hyggelig innemiljø

Vis flere
Andre produkter

Led vannet vekk fra utestuen

Vis flere
Vis flere
Ferdige prosjekter

Se ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Inspirasjon

Inspirasjon til ditt neste prosjekt

Vis flere