Flott og eksklusivt takoverbygg

Flott og eksklusivt takoverbygg

Gi terrassen et løft med et flott og eksklusivt takoverbygg

Med SunGlaze for du en lekker arkitektonisk takløsning. Platene kan brukes til alle slags takoverbygg, hvor det ikke stilles krav til isolering.

Et sterkt alternativ til herdet glass

SunGlaze takløsning er et sterkt alternativ til herdet glass. Platene er fremstilt av 4 mm polykarbonat, et slagsterkt plastmateriale, som har stor styrke for både snø og vindbelastninger. Takplatene er UV-beskyttet på oversiden, som reduserer solens nedbrytning og gjør taket værstabilt. Du får en vanntett, sterk og elegant løsning uten bruk av silikon som holder i mange år.

Valg av farge

SunGlaze leveres i fargene klar eller sotet. Vær oppmerksom på at den sotede platen slipper mindre lys inn på terrassen, noe som vil gjøre tilstøtende rom i huset mørkere. 

Montering av SunGlaze

SunGlaze monteres med flotte profiler i anodisert aluminium og skjulte skruer. Løsningen monteres direkte på sperrekonstruksjon med c/c 602 mm mellom sperrene, hvor lektene kubbes mellom sperrene. Lekteavstanden tilpasses snøforholdene i området der taket skal monteres. Vær nøyaktig med c/c målet når du monterer sperrekonstruksjonen, da SunGlaze kun kan monteres på eksakte c/c mål. Det er også viktig at taket/bjelkelaget monteres i 90° og at diagonalmålet er korrekt. 

Om taket er smalere enn vår standard bredde, kan man kappe den ytterste platen på en eller begge sider og benytte SunGlaze sideprofilsett. Om taket går opp med vår standard bredde, benyttes de vanlig SunGlaze profilene også i sidene. 

Trå ikke direkte på platene, når du montere/gjør vedlikehold på taket. Legg alltid en plate, planke, stige eller lignende ut på taket for å fordele tyngden/trykket. 

Les hele monteringsveiledningen, før du begynner å montere ditt nye takoverbygg. Du finner alle veiledninger og videoer på vår monteringsside.

Alle tak skal monteres med en konstruksjon som er tilpasset snømengden i området. Se vår snøsonetabell for veiledende snøsoner.

10 års garanti

Du kjøper trygghet hos Plastmo AS. Trygghet i å ha valgt et SunGlaze tak, som både er flott og holdbart. Derfor gir vi 10 års garanti på ditt SunGlaze Tak.

Oppbevaring

Oppbevar platene på et plant underlag og ikke i direkte sollys. Platene skal dekkes med et lystett materiale, hvis du oppbevarer platene utendørs. Fjern beskyttelsesfolien på platene etter hvert som du monterer.

Det er viktig at du pakker ut aluminiums profilene så fort du har mottatt de. Profilene skal skilles fra hverandre og oppbevares tørt. Da er du sikret at din forsendelse er som den skal være, og du unngår samtidig kondens som kan oppstå i pakken og skade varene.  

Rengjøring

SunGlaze rengjøres med rennende vann, ev. med mildt såpevann (Zalo). Man skal aldri børste platene, og heller ikke rengjøre tørre plater. 

Rengjøring må ikke utføres i direktesollys eller ved temperaturer over 25° C. Høytrykkspyler skal ikke benyttes, da det kan ødelgegge overflaten på takplatene og presse vann inn uønskede steder. Man skal heller ikke benytte oppløsningsmidler eller syre-/base produkter, da disse kan skade plater og pakninger. 

Vis flere

10 års garanti

Du kjøper trygghet hos Plastmo, trygghet i å ha valgt et SunGlaze Tak, som både er flott og holdbart. Du har 10 års garanti på ditt SunGlaze Tak.

Se garantibestemmelser
10 års garanti
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med sunglaze