Det originale og eksklusive valget

Det originale og eksklusive valget

Den originale og eksklusive takrennen

Sinktakrenner er et populært valg til både nye bygg og renovering. De gir et elegant helhetsinntrykk og signaliserer kvalitet.

Plastmo Sink sortimentet består av tre forskjellige utforminger. Felles for alle tre seriene er, at de er produsert av 0,7 mm massiv titansink. Titansink er et langtidsholdbart og meget værbestandig materiale, som tåler alle klimaforhold. Vi bruker hverken krom 3 eller 6 i produksjonen av våre sinktakrenner.

Eksklusive løsninger til nybygg og renovering

Takrennesystemer i Sink vil være blanke i starten. Med tiden får de den grålige matte patinaen, som mange huseiere etterspør. Det er påvirkningen av luft og vann, som naturlig danner den mørke grå fargen, som også fungerer som et beskyttende lag. Sink kan motstå selv ekstreme klimaforhold og voldsomt vær. Saltholdig luft fra kystområder samt lettere forurensning, er ikke noe problem.

Original Sink

Den originale sinktakrennen er fremstilt med den klassiske Plastmo vulsten. Utformingen gjør det mulig å montere takrennen med bakkanten først, noe som gjør monteringen både enklere og raskere. Takrennesystemet settes sammen med det spesielle Plastmo Takrennelim til metall, som gir sterke og tette skjøter. Plastmo har over 60 års erfaring med denne monteringsmetoden, som er både rask, sterk og holdbar. Systemet kan også loddes på tradisjonelt vis, hvis man ønsker det.

Arkitekt Sink

Den spesial designede Arkitekt Sink takrenne er det optimale valg til arkitekttegnede hus, og andre hus uten takutstikk. Den unike utformingen gir husene en lekker avslutning. Akkurat som den originale sinktakrenne kan arkitekttakrennen også monteres med Plastmo takrennelim til metall, eller loddes på tradisjonelt vis.

Retro Sink

Dette takrennesystemet er utformet i klassisk design med den karakteristiske runde vulsten. Systemet er konstruert slik, at det kan monteres på tre forskjellige måter, så det skal passe til ditt nybygg eller renoveringsprosjekt. Velg mellom gummiskjøter, liming eller lodding på traditionelt vis.

Design og estetikk

Når du skal velge hvilke takrenner som skal være på huset ditt, er det for de fleste ikke kun avvanningskapasitet, som er avgjørende. Takrenner er nemlig med på å skape rammen på huset og gir et elegant helhetsinntrykk. For å få den optimale kombinasjonen av design og avvanningskapasitet, har du mulighet til å velge mellom flere forskjellige dimensjoner og utforminger. Original Sink takrenne leveres i størrelse 10 (4''/110mm), 11 (5''/128mm) og 12 (6''/155mm). Retro Sink leveres i størrelse 280 mm og Arkitekt Sink i størrelse. 11 (5''/127mm). Utforsk sortiment.

Montering av takrenner

Alle de tre seriene kan monteres med Plastmo Takrennelim til metall eller loddes på tradisjonelt vis. Besøk våre monteringssider, som er fylt med all den informasjonen du trenger, for å komme i gang med ditt takrenneprosjekt. Gå til monteringsside.

Et godt råd

Når du skal montere takrennen, eller du skal utføre en årlig sjekk av renner og nedløp, er det en god ide og sette stigen opp mot en av rennekrokene. Da er du sikker på at du ikke skader overflaten på takrennen, da sink er et relativt bløtt materiale.

Garanti

Vi har 25 års garanti på våre Original Sink og Arkitekt Sink takrenner og 20 års garanti på våre Retro Sink takrenner. Garantien gjelder mot korrosjonsskader med påfølgende lekkasje. Under særlige forhold er det forbehold om garantiperiodens lengde. Garantien dekker ingen form for følge- eller driftsskader. Les mer i garantibestemmelsene.

Oppbevaring av takrenner

Sink er et bløtt materiale og skal beskyttes godt ved transport, spesielt hvis varene ikke lenger er i original emballasje. Oppbevar takrenner og tilbehør innendørs, før du monterer dem. Da minsker du risikoen for dannelse av hvitrust, som kan oppstå fra kondensvann i emballasjen. Kan de ikke oppbevares innendørs, så pakk takrenner og deler ut av emballasjen og sett dem tørt i loddrett posisjon og fra hverandre. 

Vis flere

Til renovering eller nybygg

Til renovering eller nybygg
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med sink