Skap et hyggelig og sikkert utemiljø

Skap et hyggelig og sikkert utemiljø

Spilerekkverk i høy kvalitet og elegant design

Et spilerekkverk i aluminium er vedlikeholdsvennlig og har svært lang levetid.

Solid rekkverk med lang levetid


Skap et hyggelig utemiljø på terrassen, balkongen eller i hagen med Plastmo Spilerekkverk. Spilerekkverk i aluminium blir levert i tilpassede bredder opp til 1500 mm. Systemet består av rammer med spiler som monteres inn i front- eller toppmonterte stolper på samme måte som på glassrekkverk. Det betyr at betyr at man fint kan kombinere de to rekkverkene dersom man ønsker. Systemet avsluttes med håndløper i aluminium.

Toppmontert eller frontmontert

Glassrekkverk leveres både som topp- og frontmontert, i standard total høyde på 1 meter.

Det toppmonterte rekkverket blir levert med fotplater på 110x110 mm som blir skrudd fast i underlaget gjennom en stolpeforsterker. Rekkverksstolpen føres deretter ned over stolpeforsterkeren.  

Det frontmonterte rekkverket monteres med skruer på yttersiden av terrassen. Stolpen går 200 mm ned fra terrassegulvet med hakk inn i profilen, så glasset kommer ca. 50 mm inn på terrassen. Frontmontert spilerekkverk kan monteres på de fleste typer underlag som f.eks. tre, betong eller skifer. 

Alle stolper leveres i pulverlakkert aluminium i pakker med komplett tilbehør. 

Stolpene og spilene leveres i fargen antrasitt.

Utforsk vårt sortiment.

Mange bruksområder

Spilerekkverket er produsert i Norge og utviklet i et elegant og stilrent design, slik at rekkverket skal passe godt inn uansett omgivelser. Spilerekkverk kan monteres på alt fra balkonger, terrasser til tribuner og utsiktsposter eller lignende i enhver høyde.

Montering

Plastmo Spilerekkverk settes sammen med få deler, som gjør monteringen rask og enkel, også for de som ønsker å gjøre jobben selv. Stolpene i aluminium har spor som spilene monteres i. Det gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Spilerekkverk monteres på samme måte som glassrekkverk med håndløper. Plastmo Spilerekkverk leveres i standardhøyde på 1 meter, og kan dermed monteres opp til 10 meter fra terreng.

Sikkerhet

Spilerekkverk tilfredsstiller alle de forskriftsmessige krav som stilles til et rekkverk og oppfyller alle krav til gjeldende TEK.

15 års garanti

Kystnære områder og saltholdig luft er ikke noe problem for dette rekkverket. De solide profilene og spilene tåler all slags vær og vind, så du kan sette opp rekkverket uansett hvor i landet du bor. Vi gir 15 års garanti på spilerekkverk. Les mer i våre garantibestemmelser.

Vedlikeholdsvennlig

Spilerekkverk fra Plastmo er utviklet for å minimere vedlikeholdet. Med et rekkverk i aluminium slipper man å skrape og male rekkverket år etter år. Vi anbefaler rengjøring av spiler og stolper med mildt såpevann ved behov. Husk å skylle med vann etter rengjøring. 

 

Vis flere

15 års garanti

Vi gir 15 års garanti på spilerekkverk. Garantien gjelder flassing på overflatebelegget til aluminiumsprofilene.

Les mer
15 års garanti
ANDRE PRODUKTER

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kom i gang med spilerekkverk