Øk romfølelsen og nyt utsikten

Øk romfølelsen og nyt utsikten

Skap et hyggelig utemiljø og nyt utsikten

Glassrekkverk er produsert i et tidløst og stilrent design, som passer til moderne bygg.

Stabilt og solid rekkverk

I tillegg til å skape trygghet og sikkerhet, skal et glassrekkverk smelte godt sammen med bygningens design og arkitektur. Rekkverket er produsert i et moderne og stilrent design, som bidrar til et hyggelig utemiljø. Glassrekkverket er testet og har den nødvendige styrke og stabilitet, som kreves av et rekkverk. Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium samt 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass, som gir et stabilt og sikkert rekkverk. Glassene er bestillingsvarer, da de produseres etter ønsket bredde, slik at du får den beste løsningen til ditt prosjekt. Prøv vår 3D beregner og få en komplett produktliste til ditt prosjekt.

Toppmontert eller frontmontert

Glassrekkverk leveres både som topp- og frontmontert, i standard total høyde på 1 meter.

Det toppmonterte rekkverket blir levert med fotplater på 110x110 mm som blir skrudd fast i underlaget gjennom en stolpeforsterker. Rekkverksstolpen føres deretter ned over stolpeforsterkeren.  

Det frontmonterte rekkverket monteres med skruer på yttersiden av terrassen. Stolpen går 200 mm ned fra terrassegulvet med hakk inn i profilen, så glasset kommer ca. 50 mm inn på terrassen. Frontmontert glassrekkverk kan monteres på de fleste typer underlag som f.eks. tre, betong eller skifer. 

Alle stolper leveres i pulverlakkert aluminium i pakker med komplett tilbehør. 

Stolpene leveres i fire standardfarger.

Utforsk sortiment.

 

Mange bruksområder

Glassrekkverk har mange bruksområder og kan monteres opptil 10 meter fra terreng. Plastmo leverer rekkverk som oppfyller alle krav til NS3510 og har den styrken og stabiliteten som et sikkert rekkverk krever. Et glassrekkverk skaper større rom på terrassen, samtidig som det fungerer som levegg mot vær og vind.  

Montering av glassrekkverk

Noen glassrekkverk kan virke uoversiktlige ved montering, men ikke dette. Plastmo Glassrekkverk settes sammen med få deler, som gjør monteringen rask og enkel, også for de som ønsker å gjøre jobben selv. Stolpene i aluminium har spor, som glasset monteres i. Det gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Du er garantert en sikker løsning. Plastmo Glassrekkverk leveres i standardhøyde på 1 meter, og kan dermed monteres opp til 10 meter fra terreng. 

Håndløperen gir glassrekkverket en elegant avslutning. Håndløperens unike utforming minsker også risikoen for misfarging av lamineringen mellom det doble glasslaget. Hent monteringsveiledning.

15 års garanti

Kystnære områder og saltholdig luft er ikke noe problem for dette rekkverket. De solide profilene og det sterke glasset tåler all slags vær og vind, så du kan sette opp rekkverket uansett hvor i landet du bor. Vi gir 15 års garanti på glassrekkverk. Les mer i våre garantibestemmelser.

SINTEF

Både toppmontert og frontmontert glassrekkverk er testet hos SINTEF Byggforsk, hvor de besto med glans. Du kan selv lese rapportene her:

SINTEF rapport

Vedlikeholdsvennlig

Rekkverket krever minimalt med vedlikehold. Vi anbefaler rengjøring av glass og stolper med mildt såpevann (Zalo) 1-2 ganger årligt. Husk å skylle med vann etter rengjøring. Du finner mer informasjon om glassrekkverk under teknisk fakta.

Vis flere

15 års garanti

Vi gir 15 års garanti på vårt glassrekkverk. Garantien gjelder flassing på overflatebelegget til aluminiumsprofilene.

Les mer
15 års garanti
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kom i gang med glassrekkverk