Optimal romfølelse

Optimal romfølelse

Nyt utsikten fra en lun og skjermet uteplass

Håndløperfritt Glassrekkverk kan monteres som sikring på uteplasser i høyden og gir uhindret utsyn.

Med sikkerhet i høysetet

Plastmo Håndløperfritt Glassrekkverk kan monteres som sikring på balkonger og terrasser i høyden og profilenes godstykkelse gir et stabilt og sikkert rekkverk. De store glassflatene uten håndløper gir uhindret utsyn og sikrer en optimal romfølelse. Rekkverket fungerer utmerket som skjerming mot vær og vind.

Glassrekkverket er SINTEF-testet og har den nødvendige styrke og stabilitet som kreves av et rekkverk. Håndløperfritt Glassrekkverk består av 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass, samt solide og vedlikeholdsvennlige aluminiumsprofiler. Ved brudd vil glasset splintre i mange små deler, og henge igjen i folien mellom de to glasslagene, slik at det ikke forårsaker skade på mennesker eller dyr.

 

Toppmontert eller frontmontert

Håndløperfritt Glassrekkverk leveres både som topp- og frontmontert, i standard total høyde på 1 meter. 

Det toppmonterte rekkverket blir levert med fotplater på 110x110 mm som blir skrudd fast i underlaget gjennom en stolpeforsterker. Rekkverksstolpen føres deretter ned over stolpeforsterkeren.  

Det frontmonterte rekkverket monteres med skruer på yttersiden av terrassen. Stolpen går 200 mm ned fra terrassegulvet med hakk inn i profilen, så glasset kommer ca. 50 mm inn på terrassen. Frontmontert glassrekkverk kan monteres på de fleste typer underlag som f.eks. tre, betong eller skifer. 

Alle stolper leveres i pulverlakkert aluminium i pakker med komplett tilbehør. 

Stolpene leveres i fire standardfarger, hvit, anondisert alu., antrasitt og sort.

Glass leveres i sotet, klart og frostet utførelse.

Utforsk vårt sortiment.

 

Mange bruksområder

Håndløperfritt Glassrekkverk kan monteres på terrasser, balkonger, som sikring og/eller skjerming mot vær og vind. Rekkverket kan også brukes inne, som f.eks på en hems eller i en gang. Håndløperfritt Glassrekkverk passer også godt til idrettsarenaer eller offentlige bygg.

Plastmo Håndløperfritt Glassrekkverk

Montering av Håndløperfritt Glassrekkverk

Noen glassrekkverk kan virke uoversiktlige ved montering, men ikke dette. Plastmo Håndløperfritt Glassrekkverk settes sammen av få deler, noe som gjør monteringen rask og enkel, også for de som ønsker å gjøre jobben selv. Stolpene i aluminium har spor, som glasset monteres i. Det gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Håndløperfritt Glassrekkverk monteres på samme måte som Glassrekkverk, men uten håndløperen. I steden benyttes topplokk øverst på stolpen, som hindrer vann fra å renne inn ovenfra og gir et stilrent design. Plastmo Håndløperfritt Glassrekkverk leveres i standardhøyde på 1 meter, og kan dermed monteres opp til 10 meter fra terreng. 

 

Vis flere

15 års garanti

Vi gir 15 års garanti på vårt håndløperfrie glassrekkverk. Garantien gjelder flassing på overflatebelegget til aluminiumsprofilene.

Files/Billeder/items/gallery/stolpefritt-glassrekkverk-utsyn.png
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kom i gang med håndløperfritt glassrekkverk