Det holdbare valget

Det holdbare valget

Det perfekte takrennevalget for et bærekraftig bygg og værutsatte miljøer

Plastmo Plast Takrenner inneholder ingen bløtgjørere eller tungmetaller, og avgir derfor ingen forurensende stoffer. Du er garantert en sterk og langtidsholdbar takrenneløsning.

I mer enn 60 år har plast vært en av de foretrukne takrennevalg i Norden. Det skyldes at materialet er enkelt å arbeide med, tåler ekstremt lave temperaturer, saltholdig luft og luftforurensning. Uansett hvor du bor, eller hvilken takkonstruksjon du har, kan du med sikkerhet velge plast, da materialet hverken korroderer eller ruster. 

100% gjenanvendelig materiale

Plastmo Plast Takrenner, nedløpsrør og deler er produsert i 100% blyfri og gjenanvendelig hard PVC (polyvinylklorid). Produktene kan gjenvinnes ved din nærmeste gjenvinningsstasjon opptil 10 ganger. 

Takrenne markedets laveste CO2-avtrykk

Produktspesifikk EPD (miljødeklarasjon) dokumenterer, at du med en plast takrenne fra Plastmo får et svært lavt CO2-avtrykk. Sammenligner man det globale oppvarmingspotensialet (GWP-totalt) med en tradisjonell takrenne i stål, så er CO2-avtrykket fra plasttakrennen under 1/4 av stål takrennens. Se EPD her

Økt nedbør krever større kapasitet

De stadig økende nedbørsmengdene har skapt et større behov for effektive regnvannsløsninger. Det er derfor viktigere enn noensinne å velge riktig takrennestørrelse. Plastmo takrenner er designet for skandinaviske forhold, og takrennens halvrunde profil leder vekk 15% mer vann en lignende takrenner på markedet.  

Design og estetikk

Takrenner har ikke kun i oppgave å lede regnvann vekk fra taket og sikkert ned i bakken. Takrennesystemet er en viktig del av husets uttrykk, og er i høy grad et spørsmål om design og estetikk. Plastmo takrenner er kjennetegnet ved et skandinavisk, enkelt og flott design med nesten usynlige skjøter og diskrete tappstykker. Plast sortimentet leveres i 5 forskjellige farger og 3 forskjellige takrennestørrelser, slik at løsningen kan tilpasses ditt prosjekt på best mulig måte. Er du i tvil om hvilken størrelse takrenne som passer ditt takareal, kan du få hjelp av vår takrenneberegnerBeregneren gir deg den beste mulige løsningen til ditt prosjekt og en komplett produktliste.  

Montering av takrenner

Alle plasttakrenner og deler monteres med Plastmo Takrennelim til pvc. Det er en enkel og rask løsning, som foretrekkes av både profesjonelle og hobbysnekkere. Tilbehøret er både diskret og tett, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år fremover. 

Utskiftning av takrenner

Hvis du ønsker å bytte dine gamle, slitte takrenner, kan du i mange tilfeller gjenbruke dine gamle rennekroker og på den måten spare både tid og penger. Plastmo takrenner monteres med et enkelt klikk i rennekrokene -uten at takstein må flyttes! 

Ønsker du å se, hvordan du skifter ut de gamle takrennene, eller er du i tvil om hvordan man monterer takrenner på nye bygg? Besøk vår monteringsside, her får du all den informasjonen du trenger for å komme i gang med ditt prosjekt.

25 års garanti

Vi har 25 års garanti på plast takrenner. Du er dekket mot produkt og materialfeil som forårsaker lekkasje. Garantien dekker ingen form for følge- eller driftsskader. Les mer i våre garantibestemmelser.

Oppbevaring av takrenner

Takrenner og rør blir som oftest levert med et stroppebånd, som du SKAL fjerne så fort du har mottatt varene. Oppbevar aldri takrenner og rør innpakket direkte i solen.

Vis flere

25 års garanti

Vi har 25 års garanti på plasttakrenner. Garantien dekker produksjonsfeil og lekkasjer som følge av materialfeil.

Les mer
25 års garanti
Inspirasjon

Så flott kan det bli

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med plast