Uhindret utsikt i tidløst design

Uhindret utsikt i tidløst design

Få bedre utnyttelse av din veranda med et Stolpefritt Glassrekkverk

Stolpefritt Glassrekkverk er produsert i et tidløst og stilrent design, som passer til både moderne og tradisjonelle bygg.

Stabilt og solid rekkverk

I tillegg til å skape trygghet og sikkerhet, skal et rekkverk smelte godt sammen med bygningens utforming og arkitektur. Stolpefritt Glassrekkverk er produsert i et moderne og stilrent design, som bidrar til et hyggelig utemiljø. Rekkverk er testet og har den nødvendige styrke og stabilitet, som kreves av et glassrekkverk. Systemet består av solide bunnprofiler i børstet aluminium samt 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass som er hele 16,76 mm tykke. Dette gir et stabilt og sikkert rekkverk. Glass og bunnprofiler er bestillingsvarer, da de produseres etter dine mål. Slik får du den beste løsningen til ditt prosjekt. 

Toppmontert eller frontmontert

Stolpefritt Glassrekkverk leveres både som topp- og frontmontert, i standard total høyde på 1 meter.

Det toppmonterte rekkverket blir levert med bunnprofil som monteres ned i den bærende konstruksjonen. Glass monteres ned i sporet på bunnprofilen og justeres med justeringsverktøy.  

Det frontmonterte rekkverket leveres også med bunnprofil, men denne skrues inn i den bærende konstruksjonen i front av din veranda/balkong.   

Alle profiler og håndløper leveres i børstet aluminium. Utforsk sortiment.

Mange bruksområder

Et stolpefritt rekkverk kan benyttes både ute og inne, som levegg mot vind og vær eller som sikring på balkonger. 

Montering 

Stolpefritt Glassrekkverk settes sammen av få deler, som gjør monteringen rask og enkel. Systemet har solide bunnprofiler som glasset monteres ned i og avsluttes med en diskret håndløper.  Du er garantert en sikker løsning. Stolpefritt Glassrekkverk leveres i standard totalhøyde på 1 meter, og kan dermed monteres opp til 10 meter fra terreng. 

5-10 års garanti

De solide profilene og det sterke glasset tåler all slags vær og vind, så du kan sette opp rekkverket uansett hvor i landet du bor. Vi gir 10 års garanti på overflatebelegget og 5 års garanti på glass. 

Vedlikeholdsvennlig

Stolpefritt Glassrekkverket krever minimalt med vedlikehold. Vi anbefaler rengjøring av glass og stolper med mildt såpevann (Zalo) 1-2 ganger i året. Husk å skylle med vann etter rengjøring. 

Vis flere

5-10 års garanti

Vi gir 5 års garanti på glass og 10 års garanti på profilens overflatebelegg Garantien gjelder flassing på belegget til aluminiumsprofilene.

5-10 års garanti
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kom i gang med stolpefritt glassrekkverk