Hold varmen inne og regnet ute

Hold varmen inne og regnet ute

Hold varmen inne og nedbøren ute med et TwinLite termotak

Velger du en Plastmo Takløsning, er du garantert høy kvalitet, flott design og enkel montering.

Plastmo har levert takplater med lysgjennomgang til den norske markedet de siste 30 årene. Twinlite taksystem leveres med robuste aluminiumsprofiler og takplater i polykarbonat, som er et av de sterkeste plastmaterialene på markedet. Systemet er testet og bygd for norske forhold.  

TwinLite Termotak til utestuer

Få lyset inn i en flott utestue, eller forleng sommeren med en varm vinterhage. TwinLite er det perfekte termotaket for deg, som vil få inn masse lys og skape et hyggelig innemiljø. Utseende på taket er stilrent og vil derfor passe godt sammen med bygningens design og arkitektur

TwinLite Termotak leveres i 3 tykkelser

Med termotak minimeres risikoen for kondens i utestuen. Velger man å legge tykke termoplater, får man dessuten et tak med god isoleringsevne. Utestuen kan dermed brukes fra tidlig vår til sen høst eller med komfortvarme hele året.

TwinLite 10 mm til uisolerte utestuer og overbygg

Ønsker du en takløsning som er kondenshemmende og med noe isoleringsevne til din uisolerte utestue, er TwinLite 10 mm det rette valget. TwinLite 10 mm kan også brukes til drivhus eller som lysgjennomgang til fasader og inngangspartier. Termotaket leveres i klar og opal, og legges sammen med aluminiumssystemet. 

TwinLite 16 mm til isolerte utestuer 

Ønsker du å bruke utestuen store deler av året, og har du isolerte gulv og vegger samt har termovinduer, er TwinLite 16 mm et godt valg. TwinLite 16 mm kan også benyttes til mer avanserte drivhus og som lysgjennomgang ved overbygg og inngangspartier. Termotaket leveres i opal, klar og sotet farge.

TwinLite 32 mm til isolerte utestuer og vinterhager

Ønsker du å bruke utestuen/vinterhagen HELE året? Er gulv og veggpartier godt isolert, så er TwinLite 32 mm det riktige valget. TwinLite 32 mm isolerer som et lavenergivindu. Termotaket leveres i opal og sotet farge.

Vedlikeholdsfritt profilsystem

Du monterer TwinLite Termotak med diskrete dekklister i aluminium, som har en lang levetid og ikke krever noen form for vedlikehold. Skjøteprofilene leveres i både aluminium og gummi, og har samme bredde som 45 mm sperrer. Det gjør at taket ser lett og elegant ut. Lysinnfallet blir også optimalt. Finn flere spesifikasjoner på TwinLite Termotak under teknisk fakta

Skjøteprofiler med ekstra styrke eller ekstra isoleringsevne

Ønsker du en skjøteprofil med ekstra styrke, skal du velge skjøteprofiler i aluminium. Disse kan monteres både direkte på en ''ren'' sperrekonstruksjon, og på en tverrgående lektekonstruksjon, profilene har også gummi lister for bedre isolering. Du kan også velge skjøteprofiler i gummi, disse kan kun monteres på en ''ren'' sperrekonstruksjon og gir ekstra god isolering. Vi anbefaler at man bruker en ''ren'' sperrekonstruksjon i Norge, da får man flere festepunkter og taket blir mer vindstabilt.  

TwinLite Termotak er enkelt å montere

TwinLite monteres med et profilsystem, som er lett å jobbe med. Hver plate kan lett løsnes og skiftes ut, hvis behovet skulle oppstå. Er du i tvil om hvordan man monterer termotak, kan du finne monteringsveiledning og monteringsvideo på vår monteringsside.

Alle tak skal monteres med en konstruksjon som er tilpasset snømengden i området. Se vår snøsonetabell for veiledende snøsoner.

Er du i tvil om hvilken takløsning du skal velge til ditt prosjekt, eller trenger hjelp til montering er du velkommen til å ta kontakt med kundeservice, uansett om du er byggmester eller privatperson. 

Oppbevaring

Oppbevar platene på et plant underlag og ikke i direkte sollys. Platene skal dekkes med et lystett materiale, hvis du oppbevarer platene utendørs. Fjern beskyttelsesfolien på platene etter hvert som du monterer.

Det er viktig at du pakker ut aluminiums profilene så fort du har mottatt de. Profilene skal skilles fra hverandre og oppbevares tørt. Da er du sikret at din forsendelse er som den skal være, og du unngår samtidig kondens som kan oppstå i pakken og skade varene.  

Rengjøring

TwinLite rengjøres med rennende vann, ev. med mildt såpevann (Zalo). Man kan forsiktig bruke en myk børste/svamp til å vaske platene, men sørg for at platene er godt skylt og at det ikke ligger rusk som kan skade platene når du rengjør. Man skal ikke skrubbe platene og heller ikke rengjøre tørre plater. 

Rengjøring må ikke utføres i direktesollys eller ved temperaturer over 25° C. Høytrykkspyler skal ikke benyttes, da det kan ødelgegge overflaten på takplatene og presse vann inn uønskede steder. Man skal heller ikke benytte oppløsningsmidler eller syre-/base produkter, da disse kan skade plater og pakninger. 

Vis flere

10 års garanti

Vi har 10 års garanti på TwinLite Termotak.

Se garantibestemmelser
10 års garanti
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med termotak (twinlite)