Lunt og privat på terrassen

Lunt og privat på terrassen

Skap et hyggelig og skjermet utemiljø

Et panelrekkverk i aluminium skjermer for vind/innsyn og er vedlikeholdsvennlig.

Solid panelrekkverk som skjermer for vind og innsyn

Skap et hyggelig, skjermet utemiljø med Plastmo Panelrekkverk. Panelrekkverket er i aluminium og blir levert i tilpassede bredder opp til 1500 mm. Panelene monteres over hverandre i toppmonterte eller frontmonterte stolper og avsluttes med håndløper i aluminium.

Systemet kan monteres både i betong og trevirke.

Toppmontert eller frontmontert

Panelrekkverk leveres både som topp- og frontmontert, i standard total høyde på 1 meter. 

Det toppmonterte rekkverket blir levert med fotplater på 110x110 mm som blir skrudd fast i underlaget gjennom en stolpeforsterker. Rekkverksstolpen føres deretter ned over stolpeforsterkeren.  

Det frontmonterte rekkverket monteres med skruer på yttersiden av terrassen. Stolpen går 200 mm ned fra terrassegulvet med hakk inn i profilen, så glasset kommer ca. 50 mm inn på terrassen. Panelrekkverk kan monteres på de fleste typer underlag som f.eks. tre, betong eller skifer. 

Alle stolper leveres i pulverlakkert aluminium i pakker med komplett tilbehør. 

Stolpene og panelene leveres i fargen antrasitt. 

Utforsk vårt sortiment.

Symmetrisk løsning

Bredden tilpasses ditt prosjekt for å få en symmetrisk løsning. Alle rekkverksløsninger benytter samme stolpesystem, noe som betyr at man fint kan kombinere panelrekkverk med både spiler og glass. Vi leverer også løsninger for port og trapp.

Mange bruksområder

Plastmo Panelrekkverk er stilrent og passert til alt fra boliger og hytter, til næringsbygg eller borettslag.  Panelrekkverket er utviklet for å imøtekomme behovet for et vedlikeholdsvennlig rekkverk. Panelrekkverk tilfredsstiller alle de forskriftsmessige krav som stilles til et rekkverk og kan monteres på alt fra balkonger, terrasser og tribuner til utsiktsposter, langs bilveier m.m. i enhver høyde. Rekkverket kan monteres både ute og inne.

Montering av panelrekkkverk

Plastmo Panelrekkverk settes sammen med få deler, som gjør monteringen rask og enkel, også for de som ønsker å gjøre jobben selv. Stolpene i aluminium har spor som panelene monteres i. Det gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Panelrekkverk monteres på samme måte som glassrekkverk med håndløper. Plastmo Panelrekkverk leveres i standardhøyde på 1 meter, og kan dermed monteres opp til 10 meter fra terreng.

Sikkerhet

Plastmo Panelrekkverk har teknisk godkjenning fra SINTEF, og oppfyller kravene til gjeldende TEK. 

15 års garanti

Kystnære områder og saltholdig luft er ikke noe problem for dette rekkverket. De solide profilene og panelene tåler all slags vær og vind, så du kan sette opp rekkverket uansett hvor i landet du bor. Vi gir 15 års garanti på panelrekkverk. Les mer i våre garantibestemmelser.

Vedlikeholdsvennlig

Plastmo Panelrekkverk krever minimalt med vedlikehold. Med et rekkverk i aluminium slipper man å skrape og male rekkverket år etter år. Vi anbefaler rengjøring av paneler og stolper med mildt såpevann ved behov. Husk å skylle med vann etter rengjøring. 

 

 

Vis flere

15 års garanti

Vi gir 15 års garanti på vårt panelrekkverk. Garantien gjelder flassing på overflatebelegget til aluminiumsprofilene.

Les mer
15 års garanti
ANDRE PRODUKTER

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kom i gang med panelrekkverk