Den sterke og sjatterte takrennen

Den sterke og sjatterte takrennen

Sølvsjattert og sterk takrenne i skandinavisk design

Den unike overflaten forlenger takrennens levetid og gir takrennen et blankt, sjattert uttrykk, som bevares i mange år.

AluSink Takrenner består av en sterk kjerne av kvalitetsstål, som er belagt med alusink. Det er kombinasjonen av sink og aluminium, som gir takrennen den unike overflaten, som også er selvhelende ved mindre rifter i overflaten. Takrennen tåler de store utfordringene som det norske været kan gi, men svært saltholdig luft ved kysten kan øke risikoen for rust. Takrennen leveres i størrelse 11 (128 mm, 5'') og 12 (155 mm, 6'').

Vi bruker hverken krom 3 eller 6 i produksjonen av våre AluSink takrenner.

Økt nedbør krever større kapasitet

De stadig stigende nedbørsmengdene har skapt større behov for effektive regnvannsløsninger. Det er derfor viktigere enn noensinne å velge den riktige størrelsen på takrennen. Plastmo Takrenner i Skandinavisk design og kvalitet er fremstilt for å håndtere større mengder nedbør. Takrennene leder vekk 15% mer vann enn lignende takrenner på markedet. Det skyldes den unike utformingen, som kan romme mer vann.

Utskiftning av takrenner

Hvis du ønsker å skifte ut dine gamle takrenner, kan du i mange tilfeller gjenbruke de gamle rennekrokene, og på den måten spare både tid og penger. Plastmo Takrenner monteres med et enkelt klikk i rennekrokene - uten at taket må demonteres!

Ønsker du å se hvordan du skifter ut de gamle takrennene, eller er i tvil om hvordan man monterer takrenner på nye bygg? Besøk våre monteringssider, som er fylt med all den informasjonen du trenger for å komme i gang med ditt takrenneprosjekt. Gå til monteringssiden.

Montering av takrenner

Alle alusink-takrenner og deler monteres med Plastmo Takrennelim til metall. Det er en sikker og rask løsning, som foretrekkes av mange profesjonelle og hobbysnekkere. Skjøtene blir både diskre og tette, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år fremover. AluSink i str. 11 / Ø 75mm kan også monteres med gummistykker.

Garanti

Vi har 15 års garanti på våre AluSink Takrenner. Garantien gjelder mot korrosjonsskader med påfølgende lekkasje. Under særlige forhold er det forbehold om garantiperiodens lengde. Garantien dekker ingen form for følge- eller driftsskader. Les mer i garantibestemmelsene.

Oppbevaring av takrenner

Oppbevar takrenner og nedløp innendørs til du monterer dem. Da reduserer du risikoen for at det dannes svartrust som skyldes kondensvann i emballasjen. Har du ikke plass innendørs så må takrenner og nedløpsrør pakkes ut av emballasjen og settes tørt i loddrett posisjon adskilt fra hverandre.

 

Vis flere

Klikk eller lim?

Alle AluSink takrenner monteres med lim, men du har også mulighet til å velge montering med gummistykker til AluSink eller Stål Pluss i str. 11 /Ø75 mm.

Se monteringsvideo
Klikk eller lim?
Inspirasjon

Ferdige prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med alusink