Tak i glasslignende design

Tak i glasslignende design

Smart takløsning i glasslignende design

EazyGlaze er en stilren takløsning, som egner seg til åpne takløsninger, som tak over en terrasse eller pergola

EazyGlaze er et økonomisk alternativ til Plastmo SunGlaze. Der SunGlaze monteres med eksklusive profiler i anodisert aluminium, er EazyGlaze produsert i et design som gjør at taket kan overlappes, og man behøver derfor ikke et profilsystem. Platene leveres i 3,6, 4,2 og 6 meters lengde. EazyGlaze er produsert i 3 mm klar plan polykarbonat, som gir taket et glasslignende utseende. Taket har høy belastningskapasitet, er enkelt å montere og krever minimalt med vedlikehold. 

Platene er produsert med UV-filter, som minsker solens nedbrytning av materialet og filtrer vekk mer enn 99,9% av UV-strålene. 

  • Stilren takløsning i 3 mm polykarbonat (PC)
  • Rask, enkel og sikker montering
  • Minimalt vedlikehold
  • UV-beskyttelse - 99,9 % av UV-strålene filtreres vekk
  • Høy slagstyrke
  • 10 års garanti

Montering av EazyGlaze

EazyGlaze monteres raskt og enkelt helt uten profilsystem. Platene er profilerte i begge ender av platebredden, så du enkelt kan montere platene sammen med overlapp. Løsningen monteres direkte på sperrekonstruksjonen med en c/c avstand på 600 mm. På hver overlapp festes platene fast til sperrekonstruksjonen med EazyGlaze skruer. Husk at det skal lektes mellom hver sperre i forhold til snømengden i området. 

Tråkk aldri direkte på platene, når du arbeider på taket. Legg alltid en plate, planke, stige eller lignende på tvers av taket for å fordele trykket.

Les hele monteringsveiledningen, før du begynner å montere taket. Du finner alle veiledninger og videoer på vår monteringsside.

10 års garanti

Vi gir 10 års garanti på EazyGlaze Tak. 

Oppbevaring

Oppbevar platene på et plant underlag og ikke i direkte sollys. Platene skal dekkes med et lystett materiale, hvis du oppbevarer platene utendørs. Fjern beskyttelsesfolien på platene etter hvert som du monterer.

Det er viktig at du pakker ut aluminiums profilene så fort du har mottatt de. Profilene skal skilles fra hverandre og oppbevares tørt. Da er du sikret at din forsendelse er som den skal være, og du unngår samtidig kondens som kan oppstå i pakken og skade varene.  

Rengjøring

EazyGlaze rengjøres med rennende vann, ev. med mildt såpevann (Zalo). Man skal aldri børste platene, og heller ikke rengjøre tørre plater. 

Rengjøring må ikke utføres i direktesollys eller ved temperaturer over 25° C. Høytrykkspyler skal ikke benyttes, da det kan ødelgegge overflaten på takplatene og presse vann inn uønskede steder. Man skal heller ikke benytte oppløsningsmidler eller syre-/base produkter, da disse kan skade plater og pakninger. 

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med eazyglaze