Hold varmen inne og regnet ute
Termotak

Hold varmen inne og regnet ute

Hold varmen inne og nedbøren ute med et TwinLite termotak

Velger du en Plastmo Takløsning, er du garantert høy kvalitet, flott design og enkel montering.

Plastmo har levert takplater med lysgjennomgang til den norske markedet de siste 30 årene. Er du i tvil om hvilken takløsning du skal velge til ditt prosjekt, er du velkommen til å ta kontakt med kundeservice, uansett om du er byggmester eller privat person. 

TwinLite Termotak til utestuer

Få lyset inn i en flott utestue, eller forleng sommeren med en varm vinterhage. TwinLite er det perfektet termotaket for deg, som vil få inn masse lys og skape et hyggelig innemiljø. Utseende på taket er stilrent og vil derfor passe godt sammen med bygningens design og arkitektur

TwinLite Termotak leveres i 3 tykkelser

Med termotak minimerers risikoen for kondens i utestuen. Velger man å legge tykke termoplater, får man dessuten et tak med god isoleringsevne. Utestuen kan dermed brukes fra tidlig vår til sen høst eller med komfort varme hele året.

TwinLite 10 mm til uisolerte utestuer og overbygg

Ønsker du en takløsning som er kondenshemmende og med noe isoleringsevne til din uisolerte utestue, er TwinLite 10 mm det rette valget. TwinLite 10 mm kan også brukes til drivhus eller som lysgjennomgang til fasader og inngangspartier. Termotaket leveres i klar og opal, og legges sammen med aluminiumssystemet.

ClickLite 16 mm til uisolerte utestuer og overbygg

En annen takløsning som også kan brukes på uisolerte utestuer, er ClickLite 16 mm. Med ClickLite får du et monteringsvennlig og isolerende tak, hvor kondensen reduseres vesentlig i forhold til et trapestak. Taket har et smart klikksystem, som gjør det svært enkelt å montere. ClickLite termotak monteres på samme slags takkonstruksjon som et tradisjonelt trapestak. Det er derfor enkelt å skifte ut en eksisterende takløsning. Takplatene monteres med skruer direkte ned i en tvergående lektekonstruksjon uten skjøteprofiler. Neste plate trykkes ned i en klikkprofil i den neste platen, osv. På den måten får du et pent tak – helt uten synlige beslag eller skruer. Taket leveres kun i opal farge. 

TwinLite 16 mm til isolerte utestuer 

Ønsker du at bruke utestuen store deler av året, og har du isoleret gulv og vegger samt termovinduer, er TwinLite 16 mm et godt valg. TwinLite 16 mm kan også benyttes til mer avanserte drivhus og som lysgjennomgang ved overbygg og inngangspartier. Termotaket leveres i opal, klar og sotet farge.

TwinLite 32 mm til isolerte utestuer og vinterhager

Ønsker du å bruke utestuen/vinterhagen HELE året? Er gulv og veggpartier godt isolert, så er TwinLite 32 mm det riktige valget. TwinLite 32 mm isolerer som et lavenergivindu. Termotaket leveres i opal og sotet farge.

Vedlikeholdsfritt profilsystem

Du monterer TwinLite Termotak med diskrete dekklister i aluminium, som har en lang levetid og ikke krever noen form for vedlikehold. Skjøteprofilene leveres i både aluminium og gummi, og har samme bredde som 45 mm sperrer. Det gjør at taket ser lett og elegant ut. Lysinnfallet blir også optimalt. Finn flere spesifikasjoner på TwinLite Termotak under teknisk fakta

Skjøteprofiler med ekstra styrke eller ekstra isoleringsevne

Ønsker du en skjøteprofil med ekstra styrke, skal du velge skjøteprofiler i aluminium. Disse kan monteres både direkte på en ''ren'' sperrekonstruksjon, og på en tverrgående lektekonstruksjon, profilene har også gummi lister for bedre isolering. Du kan også velge skjøteprofilerprofiler i gummi, disse kan kun monteres på en ''ren'' sperrekonstruksjon og gir ekstra god isolering. Vi anbefaler at man bruker en ''ren'' sperrekonstruksjon i Norge, da får man flere festepunkter og taket blir mer vindstabilt.  

TwinLite Termotak er enkelt å montere

TwinLite monteres med et profilsystem, som er lett å jobbe med. Hver plate kan lett løsnes og skiftes ut, hvis behovet skulle oppstå. Er du i tvil om, hvordan man monterer termotak, kan du finne monteringsveiledning og monteringsvideo på vår monteringsside.

 

Vis flere

10 års garanti

Vi har 10 års garanti på TwinLite Termotak.

Se garantibestemmelser
10 års garanti
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med termotak