Det eksklusive og unike valget

Det eksklusive og unike valget

Skap en unik og eksklusiv ramme på huset med en lekker kobbertakrenne

Kobbertakrenner får med tiden en flott irrgrønn farge, som gir god beskyttelse og lang levetid.

Plastmo kobbertakrenne er produsert i massiv kobber. Under produksjon og når de er nye, er de skinnende blanke, men relativt raskt får de en mørkfarget patina, dette virker som et beskyttende lag mot korrosjon. Hvor raskt dette fargeskiftet skjer er avhengig av klima, miljø og delene i takrenneløsningen. Sluttresultatet vil uansett bli en ensfarget flott irrgrønn farge. Kobber er et svært værbestandig materiale, og kan også settes opp i kystområder.

Design og estetikk

Takrenner har ikke kun i oppgave å lede regnvannet vekk fra taket og sikkert ned i bakken. Takrennesystemet er en viktig del av husets uttrykk og er i høy grad et spørsmål om design og estetikk. Plastmo Takrenner kjennetegnes ved et skandinavisk, enkelt og flott design med nesten usynlige skjøter og å diskrete tappstykker. Kobbertakrenner leveres i størrelse 12 (6''/151mm) med Ø 90mm nedløp. Prøv våre beregnere og få den beste mulige løsning til ditt prosjekt og en komplett produktliste.

Montering av takrenner

Kobbertakrenner monteres med et spesiallim for metal. Plastmo har over 60 års erfaring med denne monteringsmetoden, som er både rask, sterk og holdbar. Takrennesystemet kan også loddes sammen på tradisjonelt vis, hvis man ønsker det.

Utskiftning av takrenner

Hvis du ønsker at skifte ut dine gamle takrenner, kan du i mange tilfeller gjenbruke de gamle rennekrokene, og på den måten spare både tid og penger. Plastmo Takrenner monteres med et enkelt klikk i rennekrokene - uten at taket må demonteres!

Ønsker du at se hvordan du skifter ut de gamle takrennene, eller er i tvil om hvordan man monterer takrenner på nye bygg? Besøk våre monteringssider, som er fylt med all den informasjonen du trenger, for at komme i gang med ditt takrenneprosjekt. Gå til monteringsside.

25 års garanti

Vi har 25 års garanti på våre kobbertakrenner. Garantien gjelder mot korrosjonsskader med påfølgende lekkasje. Under særlige forhold er det forbehold om garantiperiodens lengde. Garantien dekker ingen form for følge- eller driftsskader. Les mer i våre garantibestemmelser.

Oppbevaring av takrenner

Pakk kobbertakrennene ut av transportemballasjen, så fort du har mottatt varene. Oppbevar takrenner og tilbehør innendørs, før du monterer dem. Dette for å minske risikoen for dannelse av hvitrust fororsaket av kondensvann som kan samle seg i emballasjen. Kan de ikke oppbevares innendørs, så sett dem i en loddrett posisjon og adskilt fra hverandre.  

Vis flere

25 års garanti

Les mer
25 års garanti
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med kobber