Det sterke og solide valg

Det sterke og solide valg

Sterke og robuste takrenner i skandinavisk design

Godt håndverk og styrke er to av egenskapene som kjennetegner den populære ståltakrennen. Velg mellom forskjellige overflater, størrelser og utforminger.

Sortimentet består av to forskjellige materialtyper, Stål Pluss og AluSink. Felles for dem begge er den sterke kjernen av 0,7 mm kvalitetsstål. Stålkjernen er deretter belagt med en overflate av enten Stål Pluss eller AluSink. Begge overflater forlenger takrennens levetid og gir takrennene unike egenskaper og uttrykk. Vi bruker hverken krom 3 eller 6 i produksjonen av våre ståltakrenner.

Motstandsdyktig materialer

Stål Pluss – Den sterke takrennen som ligner sink

Stål Pluss takrenner er belagt med en matt overflate, som er en blanding av magnesium, aluminium og sink. Det dannes et oxidlag på overflaten, som gir takrennene en unik beskyttelse mot korrosjon. Samtidig er overflatebelegningen selvhelende ved riper og snitt i overflaten. Med tiden får takrennen en flott mørk farge, som kan sammenlignes med Sinkens patina. Du kan bruke Stål Pluss takrenner, uansett hvor du bor.

AluSink – Den økonomiske og sterke takrennen

AluSink Takrenne har en blank melert overflate, som bevares i mange år. Det er kombinasjonen av sink og aluminium som gir den unike overflaten, som også er selvhelende ved riper og snitt i overflaten. Overflaten gir takrennen ekstra beskyttelse mot korrosjon. Takrennen kan klare de største utfordringer av norskt vær.

Design og estetikk  

Når du skal velge hvilke takrenner, som skal være på ditt hus, er det for de fleste ikke kun avvanningskapasitet, som er avgjørende. Takrenner er nemlig med på å skape rammen på huset og gir et elegant helhetsinntrykk. For å få den optimale kombinasjonen av design og avvanningskapasitet, har du mulighet til å velge mellom flere forskjellige dimensjoner og utforminger. Stål Pluss takrenne leveres i størrelse 10 (4''/108mm), 11 (5''/126mm) og 12 (6''/151mm). AluSink leveres i størrelsene 11 og 12. Utforsk sortiment.

Montering av takrenner

Alle ståltakrenner og deler monteres med Plastmo Takrennelim til metall. Det er en sikker og rask løsning, som foretrekkes av mange professjonelle og hobby snekkere. Skjøtene blir både diskrete og tette, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år fremover. AluSink og Stål Pluss i str. 11 / Ø 75mm kan også monteres med gummistykker.

Utskiftning av takrenner

Hvis du ønsker å skifte ut dine gamle takrenner, kan du i mange tilfeller gjenbruke de gamle rennekrokene, og på den måten spare både tid og penger. Plastmo Takrenner monteres med et enkelt klikk i rennekrokene - Uten at taket må demonteres!

Ønsker du å se hvordan du skifter ut de gamle takrennene, eller er i tvil om hvordan man monterer takrenner på nye bygg? Besøk våre monteringssider, som er fylt med all den informasjonen du trenger, for å komme i gang med ditt takrenneprosjekt. Gå til monteringsside.

Garanti

Vi har 25 års garanti på våre Stål Pluss Takrenner og 15 års garanti på våre AluSink Takrenner. Garantien gjelder mot korrosjonsskader med påfølgende lekkasje. Under særlige forhold er det forbehold for garantiperiodens lengde. Garantien dekker ikke noen form for følge- eller driftsskader. Les mer i garantibestemmelsene.

Oppbevaring av takrenner

Oppbevar takrenner og tilbehør innendørs, før du monterer dem. Kan de ikke oppbevares innendørs, så pakk takrenner og deler ut av emballasjen og sett dem tørt i loddret posisjon og fra hverandre. 

Vis flere

Klikk eller lim?

Alle ståltakrenner monteres med lim, men du har også mulighet til å velge montering med gummistykker til AluSink eller Stål Pluss i str. 11 /Ø75 mm.

Se monteringsvideo her
Klikk eller lim?
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med stål pluss & alusink