Det sterke og solide valget

Det sterke og solide valget

Sterke og robuste takrenner i skandinavisk design

Godt håndverk og styrke er to av egenskapene som kjennetegner den populære Stål Pluss takrennen. Takrennen leveres i forskjellige dimensjoner og utforminger.

Stål Pluss er produsert i kvalitetsstål og belagt med en overflate, som gjør den til et sterkt alternativ til Sink takrennen. Overflaten består av en unik kombinasjon av sink, aluminium og magnesium som gir Stål Pluss takrennen den perfekte kombinasjonen av stålets styrke og den flotte overflaten som vi kjenner fra en patinert sink takrenne. Overflaten på Stål Pluss er så lik den originale sinktakrennen, at det ikke er mulig å se forskjell med det blotte øye. 

 

Design og estetikk  

Når du skal velge hvilke takrenne som skal være på ditt hus, er det for de fleste ikke kun avvanningskapasitet, som er avgjørende. Takrenner er nemlig med på å skape rammen på huset og gi et elegant helhetsinntrykk. For å få den optimale kombinasjonen av design og avvanningskapasitet, har du mulighet til å velge mellom flere forskjellige dimensjoner og utforminger. Stål Pluss takrenne leveres i størrelse 10 (4''/110mm), 11 (5''/128mm), 12 (6''/155mm) og 14 (B:142mm, H:117mm) Utforsk sortiment.

Montering av takrenner

Alle ståltakrenner og deler monteres med Plastmo Takrennelim til metall. Det er en sikker og rask løsning, som foretrekkes av mange profesjonelle og hobbysnekkere. Skjøtene blir både diskre og tette, og du kan være sikker på at løsningen vil holde i mange år fremover. Stål Pluss i str. 11 / Ø 75mm kan også monteres med gummiskjøter. 

Utskiftning av takrenner

Hvis du ønsker å skifte ut dine gamle takrenner, kan du i mange tilfeller gjenbruke de gamle rennekrokene, og på den måten spare både tid og penger. Plastmo Takrenner monteres med et enkelt klikk i rennekrokene - uten at taket må demonteres!

Ønsker du å se hvordan du skifter ut de gamle takrennene, eller er i tvil om hvordan man monterer takrenner på nye bygg? Besøk våre monteringssider, som er fylt med all den informasjonen du trenger for å komme i gang med ditt takrenneprosjekt. Gå til monteringsside.

Garanti

Vi har 25 års garanti på våre Stål Pluss Takrenner. Garantien gjelder mot korrosjonsskader med påfølgende lekkasje. Under særlige forhold er det forbehold om garantiperiodens lengde. Garantien dekker ingen form for følge- eller driftsskader. Les mer i garantibestemmelsene.

Oppbevaring av takrenner

Oppbevar takrenner og nedløpsrør innendørs til du monterer dem. Da reduserer du risikoen for at det dannes hvitrust som skyldes kondensvann i emballasjen. Har du ikke plass innendørs, må takrenner og nedløpsrør pakkes ut av emballasjen og settes tørt i loddrett posisjon adskilt fra hverandre.

Vis flere

Klikk eller lim?

Alle ståltakrenner monteres med lim, men du har også mulighet til å velge montering med gummistykker til AluSink eller Stål Pluss i str. 11 /Ø75 mm.

Se monteringsvideo her
Klikk eller lim?
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med stål pluss