Ordrekontor

Vi sitter klare mandag til fredag fra 8:00 til 16:00.

Øk rom følelsen og nyt utsikten
Glassrekkverk

Øk rom følelsen og nyt utsikten

Skap et hyggelig utemiljø og nyt utsikten

Glassrekkverk er produsert i et tidsløst og stilrent design, som passer til moderne bygg.

Stabilt og solid rekkverk

I tillegg til å skape trygghet og sikkerhet, skal et glassrekkverk smelte godt sammen med bygningens design og arkitektur. Rekkverket er produsert i et moderne og stilrent design, som bidrar til et hyggelig utemiljø. Glassrekkverket er testet og har den nødvendige styrke og stabilitet, som kreves av et rekkverk. Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium samt 2-lags herdet lamineret sikkerhetsglass, som gir et stabilt og sikkert rekkverk. Glassene er bestillingsvarer, da de produseres etter ønsket bredde, slik at du får den beste løsningen til ditt prosjekt. Prøv vår 3D beregner og få en komplett produktliste til ditt prosjekt.

Toppmonteret eller frontmontert

Glassrekkverket leveres både til front- og toppmontering.

Det frontmonterte rekkverket monteres med skruer på yttersiden av terrassen. Stolpen går 200mm ned fra terrassegulvet med hakk inn i profilen, så glasset kommer ca. 50mm inn på terrassen. Frontmontert glassrekkverk kan monteres på de fleste typer underlag som f.eks. tre, betong eller skifer. 

Det toppmonterte rekkverket bli levert med fotplater på 110x110mm som blir skrudd fast i underlaget gjennom en stolpeforsterker. Rekkverksstolpen føres deretter ned over stolpeforsterkeren.  

Alle stolper leveres i pulvelakkeret aluminium i pakker med komplett tilbehør. Utforsk sortiment.

Mange bruksområder

Glassrekkverk har flere bruksområdene og har høy sikkerhet. Det er blant annet perfekt, når du ønsker å skape rom på terrassen, men det kan også benyttes som levegg mot vind og vær eller som sikring på balkonger. 

Montering av glassrekkverk

Noen glassrekkverk kan virke uoversiktlig ved montering, men ikke dette. Plastmo Glassrekkverk settes sammen med få deler, som gjør monteringen enkel og rask, også for de som ønsker å gjøre jobben selv. Stolpene i aluminium har spor, som glasset monteres i. Det gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Du er garantert en sikker løsning – Uansett hvor høyt oppe du monterer glassrekkverket.

Håndløperen gir glassrekkverket en elegant avslutning. Håndløperens unike utforming minsker også risikoen for misfarging av lamineringen mellom det doble glasslaget. Se monteringsvideo eller hent monteringsveiledning.

15 års garanti

Kystnære områder og saltholdig luft er ikke noe problem for dette rekkverket. De solide profilene og det sterke glasset tåler all slags vær og vind, så du kan sette opp rekkverket, uansett hvor i landet du bor. Vi gir 15 års garanti på glassrekkverk. Les mer i våre garantibestemmelser.

Vedlikeholdsvennlig

Rekkverket krever minimalt med vedlikehold. Vi anbefaler rengjøring av glass og stolper med mildt såpevann 1-2 ganger årligt. Husk å skylle med vann etter rengjøring. Du finner mer informasjon om glassrekkverk under teknisk fakta

Vis flere

15 års garanti

Vi gir 15 års garanti på vårt glassrekkverk. Garantien gjelder flassing på overflatebelegget til aluminiumsprofilene.

Les mer
15 års garanti
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kom i gang med glassrekkverk