Klassisk og enkel linjedrenering

Klassisk og enkel linjedrenering

Sikker og effektiv avledning av regnvann med ACO HexaLine

Led regnvannet vekk med ACO HexaLine linjedrenering. Et klassisk og enkelt dreneringssystem som er lett å montere

Når det regner, samler regnvannet seg rundt huset. Hvis vannet ikke ledes vekk, kan det trenge inn i huset og gjøre stor skade. HexaLine benyttes til avlede regnvann rundt private boliger. Både HexaLine og EuroLine tåler sporadisk trafikk fra personbiler i private innkjørsler. 

HexaLine dreneringssystem

HexaLine er en effektiv dreneringsløsning produsert i 100% resirkulerbar plast med stor styrke. Systemet er lett å håndtere for de som ønsker å legge dreneringen selv. Sortimentet består av 1 meters moduler, som kan kobles sammen til ønsket lengde. Det er enkelt å tilpasse rennens lengde med en baufil. I tillegg kan du velge hjørnestykke, som gir mulighet for tilslutning på alle fire sidene. I sortimentet finner du fem forskjellige rister; galvanisert spalterist, sklisikker plastrist, kraftig støpejernsrist, galvanisert gitterrist og rustfri stavrist. Alle ristene passer til både HexaLine og EuroLine. Vi leverer også praktiske Hexaline garasjepakker som inneholder alt du trenger til en 3 m lang renne

Bruksområder

Kan legges på alle områder rundt din private bolig

  • Private innkjørsler
  • Foran garasje/carport
  • På gangstier og terrasser

Sertifisering EN1433

HexaLine er sertifiserte til belastningsklasse A15, uansett valg av rist iht. EN1433

Montering av HexaLine

HexaLine er en lettvektsdrenering, som er enkel å legge selv. HexaLine har en stor avvanningseffekt som kan kobles til avløpssystemet.

Hent monteringsveiledning.

 

Vanntett installasjon

Fugesidene må alltid være rene, tørre og frie for fett før fugemasse påføres. ACO Waterseal fugemasse påføres i et jevnt lag, ca. 5 mm tykt lag på en av fugesidene. Deretter settes dreneringsrennen på plass i betongen og skyves sammen, slik at ca. 1-2 mm fugemasse trykkes ut i sammenføyningen. Den sikkerhetsfalsen som oppstår når rennene settes sammen, dekkes også med ACO Waterseal. Dreneringssystemet må deretter hvile minst 24 timer slik at fugemassen få herdet før arbeidet forsetter. En tube fugemasse av 300 ml holder til ca. 20 skjøter.

 

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kom i gang med hexaline