Levegg på terrassen
Glassgjerde

Levegg på terrassen

Sortiment

Det eksklusive gjerde i glass og aluminium

Få et eksklusivt og lett gjerde til terrasser på bakkeplan, med glass levert på mål

Er du på utkikk etter en levegg eller et gjerde til uteområder på bakkeplan, er Plastmo Glassgjerde den ideelle løsningen. Du bevarer utsikten, samtidig som du skaper rom på terrassen og avskjerming for vær og vind. Den eksklusive løsningen produseres i glass og aluminium, som gir et stilrent uttrykk. Plastmo Glassgjerde kan maks. monteres 50 cm over terreng.  

Er du på jakt etter et rekkverk som kan monteres i høyden, er Plastmo Glassrekkverk den optimale løsningen. 

Unik løsning

Glassgjerde er fremstilt i et lett og stilrent design. Stolpene er produsert i aluminium, og leveres i fargene hvit og antrasitt. Glassene er laminert og kommer i både klar, frostet og sotet. Alle glass og stolper kan kombineres, så du kan sette ditt eget preg på løsningen, og få ønsket resultat. Alle glass leveres på mål, så du er sikret det beste resultatet til din terrasse.

Minimalt vedlikehold

En av de mange fordelene ved glassgjerde, er at det krever minimalt vedlikehold. Glassgjerdets stolper er produsert i velikeholdsvennlig pulverlakkert aluminium. Det anbefales allikevel, at man rengjør glassgjerde med vann og såpe 1-2 ganger i året.

Montering av Glassgjerde

Er du i tvil om hvordan Glassgjerde skal monteres? Systemet består av få deler, noe som gjør monteringen enkel og rask. Stolpene leveres komplett i esker med alt av tilbehøret du trenger til hver stolpe og monteringsveiledning følger også med. Les monteringsveiledningen før du begynner å montere ditt Glassgjerde.

Vis flere

15 års garanti

Vi gir 15 års garanti på vårt glassgjerde. Garantien gjelder flassing på overflatebelegget til aluminiumsprofilene.

15 års garanti
Inspirasjon

Finn inspirasjon til ditt neste prosjekt

Vis flere
Kom i gang med glassgjerde