Gi terrassen et løft
Terrasse

Gi terrassen et løft

Nyt terrassen med det rette taket

Få full utnyttelse av din terrasse med et lekkert og praktisk terrassetak.

Takoverbygg til terrassen

Den norske sommeren kan ofte by på regnvær. Et enkelt takoverbygg på terrassen, sikrer at du fortsatt kan nyte sommeren ute, selv når det regner. Det er finnes flere tak og velge mellom, og det er mulig å finne en løsning som passer både din økonomi og stil.

SunGlaze

Det eksklusive og langtidsholdbare valget. Denne takløsningen er det rette valget for deg, som ønsker et stilrent uttrykk. Platene er fremstilt i 4 mm polykarbonat, et sterkt alternativ til herdet glass, og har stor styrke for både snø- og vindbelastninger. Platene monteres med flotte profiler i anodiseret aluminium og skjulte skruer. Skjøtene er vanntette, uten bruk av silikone eller gummipakninger. Platene leveres i klar eller sotet, alt etter hvor stor lysgjennomgang du ønsker på terrassen.

Terrassetakplater

Det lette plasttaket til overbygg. Terrassetakplater har i mange år vært et populært valg til å legge som tak over carport, skur eller terrasse. Platene er lette å håndtere og festes enkelt med 12 skruer pr. m2. Plastmo Terrassetakplater leveres i 3 forskjellige kvaliteter – God, bedre og best. Alle er produsert i 100% gjenbruksvennelig materiale.

TwinLite

Den kondenshemmende takløsningen. TwinLite er et sortiment af termoplater i 3 forskjellige tykkelser 10, 16 og 32 mm. De to tykkeste platetypene, 16 og 32 mm, brukes hovedsakeligt til isolerende utestuer og vinterhager. TwinLite 10 mm kan brukes til uisolerte utestuer eller som tak over terrasser m.m. Taket er kondenshemmende og monteres med flotte aluminiumsprofiler. Platene leveres i klar, sotet eller opal.  

Terrasse sikring

Sikring av terrassen er nødvendig, når terrassen ligger over terreng. Men det kan også være man ønsker en skjerming av terrassen på bakkeplan. Glassrekkverk passer alle formål, enten det er sikring, beskyttelse mot vær og vind eller skjerming mot naboer og innsyn. 

Plastmo Glassrekkverk gir et behagelig utemiljø. Utsikten kommer til sin rett, og det diskrete men tidsløse designet, gir en god romfølelse.

Glassrekkverk er enkelt å montere, også for gjør det selv-folket. Systemet er sammensatt av få deler, som gjør monteringen rask og enkel. Stolpene er fremstilt med spor, som glasset monteres i, og det gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Du er garantert en sikker løsning – Uansett hvor høyt du monterer glassrekkverket (maks 10m med standard Glassrekkverk).  

Led vannet vekk

Når terrassen er på plass, er det viktig å huske, at det ikke kun er huset, som behøver avledning av regnvann. Det har tilbygg, utestuer og andre takoverbygg også. Husk derfor alltid takrenner på ditt nye takareal. Ønsker du å lede overflatevannet vekk fra terrassen, kan det gjøres enkelt og effektivt med linjedrenering.

Produkter

Få glede av terrassen beskyttet mot vind og vær

Vis flere
Andre produkter

Led vannet vekk fra terrassen

Vis flere
Vis flere
Ferdige prosjekter

Se ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Inspirasjon

Inspirasjon til ditt neste prosjekt

Vis flere