Flott og eksklusivt takoverbygg
SunGlaze

Flott og eksklusivt takoverbygg

Gi terrassen et løft med et flott og eksklusivt takoverbygg

Med SunGlaze for du en lekker arkitektonisk takløsning. Platene kan brukes til alle slags takoverbygg, hvor det ikke stilles krav til isolering.

Et sterkt alternativ til herdet glass

SunGlaze takløsning er et sterkt alternativ til herdet glass. Platene er fremstilt av 4 mm polykarbonat, et slagsterkt plast materiale, som har stor styrke for både snø og vindbelastninger. Takplatene er UV-beskyttet på oversiden, som reduserer solens nedbrytning og gjør taket værstabilt. Du får en vanntett løsning uten bruk av silikon, samt en sterk og elegant løsning, som holder i mange år.

Valg av farge

SunGlaze leveres i fargene klar eller sotet. Vær oppmerksom på at den sotede platen slipper mindre lys inn på terrassen, som vil gjøre tilstøtende rom i huset mørkere. 

Montering av SunGlaze

SunGlaze monteres med flotte profiler i anodiseret aluminium og skjulte skruer. Løsningen monteres direkte på sperrekonstruksjon med c/c 602 mm mellem sperrene, hvor lektene kubbes mellom sperrene. Lekteavstanden tilpasses snøforholdene i området der taket skal monteres. Vær nøyaktig med c/c målet når du monterer sperrrekonstruksjonen, da SunGlaze kan kan monteres på eksakte c/cmål. Det er også viktig at taket/bjelkelagetmonteres i 90° og at diagonalmålet er korrekt. 

Om taket er smalere enn vår standard bredde, kan man kappe platen/platene i siden/sidene og benytte SunGlaze sideprofil sett. Om taket går opp med vår standard bredde, benyttes de vanlig SunGlaze profilene også i sidene. 

Tråkk ikke direkte på platene, når du montere/gjør vedlikehold på taket. Legg alltid en plate, planke, stige eller lignende ut på taket, for å fordele tyngden/trykket. 

Les hele monteringsveiledningen, før du begynner å montere ditt nye takoverbygg. Du finner alle veiledninger og videoer på vår monteringsside.

10 års garanti

Du kjøper trygghet hos Plastmo AS. Trygghet i å ha valgt et SunGlaze Tak, som både er flott og holdbart. Derfor gir vi 10 års garanti på ditt SunGlaze Tak.

Vis flere

10 års garanti

Du kjøper trygghet hos Plastmo, trygghet i å ha valgt et SunGlaze Tak, som både er flott og holdbart. Du har 10 års garanti på ditt SunGlaze Tak.

Se garantibestemmelser
10 års garanti
Inspirasjon

Ferdige gjør det selv-prosjekter

Vis flere
Andre produkter

Les mer om våre andre produkter

Vis flere
Kom i gang med sunglaze